Szerző jogi nyilatkozat

 

A weboldalon lehetőség van arra, hogy a felhasználók saját készítésű grafikai elemeket árusítsanak, amelyeket a weboldal látogatói különböző egyedi nyomtatott termékeken vásárolhatnak meg. A weboldal üzemeltetője a szerzői jogokat a következőképpen biztosítja az ILP – Print On Demand (ILP-POD) szolgáltatást használók (Designerek) számára.

Onnantól fogva, hogy egy Designer elkészít egy saját grafikát, az a saját szellemi tulajdona és szerzői jogok védik. Bárki lemásolja azt, vagy változtatás nélkül felhasználja, az jogsértést követ el. A Designer a felöltés során nyilatkozik arról, hogy a grafikai elemet ő alkotta, avagy rendelkezik a felhasználói jogokkal, megvásárolta azokat.

A weboldal üzemeltetője kijelenti:

  1. A Designerek által feltöltött grafikai elemek az alkotó tulajdonát képezik.
  2. A feltöltött grafikai elem tulajdonjoga a feltöltés után is az alkotóé marad.
  3. Egy designer profilban megjelenített aktív grafikát egy vásárlás teljesítésének érdekében nyomtatásra felhasználhatja.
  4. Egy Designer által feltöltött mintát csak és kizárólag rajta keresztül értékesíthet tovább, az üzleteiben történő személyes rendelések során nem használhatja fel, csak akkor, ha az a rendelés a Designer webshopján kerül leadásra.
  5. Amennyiben a Designer megszünteti a designer fiókját, abban az esetben az alkotó mintái kizárólag a már folyamatban lévő rendelések kiszolgálásáig használhatóak fel.
  6. A szerződés megszűnése és az utolsó kifizetés után a Designer által feltöltött minták törlésre kerülnek.

Amennyiben a Designer törli a fiókját a weboldalról, a weboldal üzemeltetője vételi ajánlatot tehet az alkotó egy vagy több grafikájára. Amennyiben ezt a Designer elfogadja, abban az esetben lemond minden további anyagi követelésről, valamint a felhasználói jogokat átadja a weboldal üzemeltetőjének.

Amennyiben egy Designer szerzői jogokat sért, akkor a fiókja, beleértve az összes eddig feltöltött grafikát és a ki nem fizetett jutalékokat, törlésre kerülnek az oldalról. A törlés után a Designer semmilyen követeléssel nem élhet.

 

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0