Mintakopás garancia


Ilyen garanciát egyik konkurenciánk sem mer vállalni...

 

Miért ennyi?!

Amikor megveszel egy egyedi nyomtatott terméket, akkor az az elvárásod, hogy a minta rajta sokáig szép maradjon, ne váljon le. Ezt mi 100%-ban komolyan vesszük, ezért a technológiánkat úgy alakítottuk ki, hogy a nyomatok rendkívül időtállóak legyenek. Ezért merünk akár 3 év mintakopásgaranciát is vállalni a termékeinkre.

A garancia érvényesítése

A textil termékeket (ILP Basic) a mosási utasításnak megfelelően kell mosni a garancia érvényesítéséhez és kizárólag a minta épségére érvényes. Amennyiben a termék anyagának sérülése miatt (kilyukadt, kiszakadt, elszakadt) sérül a minta, azt nem tudjuk nyomtatási hibának tekinteni. A garancia érvényesítéséhez a terméket vissza kell juttatni a gyártóhoz. 

A problémáról tájékoztass minket a hello@ilovepolo.hu email címen vagy a vásárlói fiókodban válaszd a Reklamáció funkciót, így közvetlenül a gyártóval veheted fel a kapcsolatot, ami meggyorsítja a folyamatot. A gyártó saját döntése alapján kicserélheti a terméket, vagy javíthatja, újranyomtathatja az adott terméket.

MINTAKOPÁS JELZÉSE A GYÁRTÓNAK 

Mosási utasítás

A textiltermékeinket maximum 40 C°-on és kifordítva kell mosni. Fehérítő és szárító használata tilos. Javasolt a termékeket kézzel mosni, gépi mosás során pedig hasonló színű/fajtájú anyagokkal együtt mosni. Vasalás során a mintát érdemes sütőpapíron keresztül vasalni.

Hányszor élhetsz a garanciával?

Egy termékre egyszer tudod érvényesíteni a mintakopásgaranciát.

 

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0