Méretcsere garancia

 

Tudjuk, hogy mennyire nehéz pontosan kiválasztani a tökéletes méreteket egy webshopos rendelés esetén. A méretcsere garanciával ezt a terhet vesszük le rólad. Ezen az oldalon megtalálod a pontos részleteket a méretcsere programunkkal kapcsolatban.

Átlagos méretekkel dolgozunk

 

A termékeink átlagos méretezésűek, nem szükséges két számmal nagyobb/kisebb méretet választanod. Ha átlagosan egy adott méretet használsz, bátran megrendelheted azt. Természetesen előfordolhat, hogy egy méret éppenhogy szűk egy picit és inkább az eggyel nagyobb termék lenne a tökéletes, vagy éppen fordítva. A méretcsere garanciánkat pont ezekre a helyzetekre találtuk ki. :)

Mi számít rossz méret választásnak?

 

A méretcsere garanciánk +- 2 méret tévesztésénél kérheted, hiszen az ennél nagyobb mértékű eltérés már nem tekinthető apró hibának. Tehát ha L-es pólót rendeltél, de nagyobbra lenne szükséged, akkor XL-esre illetve 2XL-esre tudjuk cserélni neked, vagy ha kisebbre lenne szükséged, akkor M-esre és S-esre.

A méretcsere garancia abban az esetben érvényes, ha a póló átvételétől számított 10 napon belül jelzed nekünk.

Ha L-es póló helyett 3XL-re van szükséged, akkor azt sajnos már nem tudjuk cserélni, így újból meg kell vásárolnod. Ezért kérünk, hogy minden rendelés esetén a termékoldalakon ellenőrizd a mérettáblázatot, úgy, hogy megmérsz egy, már meglévő ruhádat és a kapott adatokat összehasonlítod a táblázatban lévőkkel.

A méretcsere az egyedi gyártás magas költsége miatt pulóverekre, prémium kategóriában lévő termékekre nem érvényesek. Ezen termékek esetén a vásárlás véglegesítésével a vásárló nyilatkozik, hogy tanulmányozta a termékekhez kapcsolódó mérettáblázatokat, a megfelelő méretválasztás érdekében.

A csere menete

 

A problémáról tájékoztass minket a hello@ilovepolo.hu email címen vagy a vásárlói fiókodban válaszd a Reklamáció funkciót, így közvetlenül a gyártóval veheted fel a kapcsolatot, ami meggyorsítja a folyamatot. A csere igényét gyorsan megvizsgáljuk és rögzítjük.

A csere GLS futárszolgálattal történik. A futár viszi az új terméket és ezzel egyidőben elviszi a cserélni kívánt terméket és visszaszállítja hozzánk. A futár érkezése előtt be kell csomagolnod a terméket. Amennyiben csomagolás hiányában nem tudja visszaszállítani a futár, akkor neked kell a továbbiakban gondoskodni arról, hogy a cserélni kívánt termék visszajusson hozzánk. 

A Méretcsere Garancia szolgáltatás díja 3.690 Ft, amit neked szükséges fizetni utánvéttel vagy átutalással. Az összeg már tartalmazza az újraszállítás díját. Hibás teljesítés esetén (nem olyan terméket küldtünk, mint amit választottál. Másik fazon, másik szín, rossz nyomat, anyaghibás termék) ingyenes a szállítás.

Amennyiben regisztrált vásárlónk vagy és be vagy jelentkezve, csak kattints ide és már is kiválaszthatod a rendelésed, amivel méretproblémád van! 

MÉRETCSERE IGÉNY JELZÉSE A GYÁRTÓNAK

 

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0