Méretcsere garancia

 

Tudjuk, hogy mennyire nehéz pontosan kiválasztani a tökéletes méreteket egy webshopos rendelés esetén. A méretcsere garanciával ezt a terhet vesszük le rólad. Ezen az oldalon megtalálod a pontos részleteket a méretcsere programunkkal kapcsolatban.

Átlagos méretekkel dolgozunk

 

A termékeink átlagos méretezésűek, nem szükséges két számmal nagyobb/kisebb méretet választanod. Ha átlagosan egy adott méretet használsz, bátran megrendelheted azt. Természetesen előfordolhat, hogy egy méret éppenhogy szűk egy picit és inkább az eggyel nagyobb termék lenne a tökéletes, vagy éppen fordítva. A méretcsere garanciánkat pont ezekre a helyzetekre találtuk ki. :)

Mi számít rossz méret választásnak?

 

A méretcsere garanciánk +- 2 méret tévesztésénél kérheted, hiszen az ennél nagyobb mértékű eltérés már nem tekinthető apró hibának. Tehát ha L-es pólót rendeltél, de nagyobbra lenne szükséged, akkor XL-esre illetve 2XL-esre tudjuk cserélni neked, vagy ha kisebbre lenne szükséged, akkor M-esre és S-esre.

Ha L-es póló helyett 3XL-re van szükséged, akkor azt sajnos már nem tudjuk cserélni, így újból meg kell vásárolnod. Ezért kérünk, hogy minden rendelés esetén a termékoldalakon ellenőrizd a mérettáblázatot, úgy, hogy megmérsz egy, már meglévő ruhádat és a kapott adatokat összehasonlítod a táblázatban lévőkkel.

A csere menete

 

A problémáról tájékoztass minket a rendeles@ilovepolo.hu email címen vagy a vásárlói fiókodban válaszd a Reklamáció funkciót, így közvetlenül a gyártóval veheted fel a kapcsolatot, ami meggyorsítja a folyamatot. A csere igényét gyorsan megvizsgáljuk és rögzítjük.

A csere GLS futárszolgálattal történik. A futár viszi az új terméket és ezzel egyidőben elviszi a cserélni kívánt terméket és visszaszállítja hozzánk. A futár érkezése előtt be kell csomagolnod a terméket. Amennyiben csomagolás hiányában nem tudja visszaszállítani a futár, akkor neked kell a továbbiakban gondoskodni arról, hogy a cserélni kívánt termék visszajusson hozzánk. 

A GLS futár díja az oda-vissza szállítással 2.490 Ft, amit neked szükséges fizetni utánvéttel vagy átutalással. Hibás teljesítés esetén (nem olyan terméket küldtünk, mint amit választottál. Másik fazon, másik szín, rossz nyomat, anyaghibás termék) ingyenes a szállítás.

Amennyiben regisztrált vásárlónk vagy és be vagy jelentkezve, csak kattints ide és már is kiválaszthatod a rendelésed, amivel méretproblémád van! 

MÉRETCSERE IGÉNY JELZÉSE A GYÁRTÓNAK

 

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0