Rólunk

 

Örülünk, hogy érdeklődsz irántunk, és hogy többet szeretnél tudni az I Love Pólóról. Az egyedi ajándékok és a tökéletes, tartós nyomatok megszállottjai vagyunk! Nálunk biztosan meg fogod találni azt a meglepetést, amit egy szerettednek vagy esetleg magadnak szánnál. Több száz kategóriában, több ezer mintából válogathatsz az I Love Póló vagy a designereink mintáiból, amit számtalan termékre, pólóra, pulóverrel, bögrére, táskára kérhetsz. Garantáljuk a minőséget és az elégedettséget! Textil termékeinkre Méretcsere Garanciát, törékeny termékeinkre Épségben érkezik Garanciát vállalunk, a nyomataink pedig akár 3 év mintakopás Garanciával vannak ellátva. 

Az ország legnagyobb egyedi pólónyomtató és ajándék franchise hálózataként 10 nagyvárosban találod meg az üzleteinket, így akár személyesen is ki tudunk szolgálni és teljesen egyedi igényeidet is meg tudjuk alkotni.

 

Történetünk

 

Az I Love Póló története egy tatabányai panel ház első emeleti kis szobájában kezdődött. Hudák Tibor az I Love Póló alapítója, 2015-ben azzal a céllal kezdett az egyedi pólónyomtatásba, hogy Tatabányán a legjobb minőségű, levakarhatatlan nyomatú egyedi pólókat készítse. Az első vásárlók sorban adták át az információt az ismerőseiknek, hogy ha egyedi pólót szeretnének, akkor az I Love Pólót válasszák. Az elégedettség és a minőség meghozta azokat a kezdeti sikereket, ahonnan a panellakás szobájából az út rövidesen egy saját üzletbe vezetett.

Az I Love Póló

2020. év végén határoztuk el, hogy az I Love Póló az ország legkiemelkedőbb pólónyomtató és egyedi ajándékokat gyártó üzlete lesz. Ezt a termékek bővítésével, a legendás vásárlási élménnyel és a személyes kiszolgálgálás erejével kívánjuk elérni. 2021-ben az addigi 1 üzlet helyett már 8 új üzlettel vagyunk jelen a legnagyobb városokban, 2022-ben pedig újabb 2 városban találnak meg bennünket személyesen az egyedi termékekre vágyó vásárlók. 

Az I Love Póló csapata 2021-ben

Városok, ahol megtalálsz minket személyesen

A következő városokban tudunk téged személyesen is kiszolgálni és egyedi pólókat, pulóvereket, egyéb nyomtatott ajándékokat készíteni neked: Tatabánya, Pécs, Kaposvár, Miskolc, Szolnok

Azt szeretnénk, hogy a vásárlásoddal azt kapd, amire igazán vágytál, sőt, ennél többet is kapj.

“Van egy mondás, hogy soha ne magadból indulj ki. Én ezt megfordítottam, hiszen én is szeretem a minőséget, a korrektséget és hogy a legjobb kiszolgálást kapjam egy cégtől, ha vásárolok tőle. Ezt adjuk a vásárlóinknak is, ebben a szellemben vezetem a franchise hálózatunkat, és ezt minden üzletünk vezetőjétől megkövetelem.” /Hudák Tibor/

Próbáld ki a termékeinket, csatlakozz az elégedett vásárlóink körébe, légy te is egyedi!

 

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0