Print on demand: legyen saját márkád és árulj saját termékeket gyártás nélkül

Az I Love Póló Magyarországon elsőként hozott létre valódi Print on demand platformot, ahol igazi digitális vállalkozó válhat belőled. Az első magyar POD oldallal pár perc alatt saját boltod lehet és az árrésedet is Te határozod meg. A százalékos jutalék a múltté, nálunk igazi bevételt kereshetsz.

REGISZTRÁLJ EGY INGYENES FIÓKOT ÉS PRÓBÁLD KI!

⭐ ⭐⭐⭐⭐

Csatlakozz a legaktívabb, 2000+ fős magyar print on demand közösséghez, ahol még több információt szerezhetsz a jövedelmező POD üzletekről.

>> CSATLAKOZÁS <<

 

Mi az a print on demand?

A print on demand egy olyan üzleti modell, amely lehetővé teszi az igény szerinti termékgyártást. Akkor kerül legyártásra a termékedet, amikor rendelés érkezik rá. Ezért nem szükséges raktárkészletet tárolnod és befektetned drága eszközökbe. Az egyedi nyomtatható termékeink közül bármelyiket értékesítheted anélkül, hogy akár egyetlen darabot is előre kéne megvásárolj belőle.

Az ILP POD lehetőséget nyújt arra, hogy kipróbáld magad online vállalkozóként és felmérd a képességeidet. Így szinte nulla befektetéssel és kockázat nélkül indíthatsz saját webshopot, saját nyomtatott termékekkel.

Az I Love Póló az ország legnagyobb egyedi pólónyomtatással foglalkozó franchise hálózata, fizikai üzletekkel. Így a vásárlóidat sok esetben személyesen is ki tudjuk szolgálni, nyomtatás előtt meg tudják nézni a termék méretét, anyagát.

 Már több, mint 1400 márka árulja nálunk a termékeit! Regisztrálj te is és próbáld ki! 

Miért válassz minket a termékeid legyártásához?

- Mivel több üzletünk működik az országban, gyorsan tudunk gyártani, hiszen mindig lesz olyan üzletünk, ahol éppen van szabad kapacitás a vásárlóid kiszolgálására.


- A legkorszerűbb nyomtatási technológiákkal dolgozunk, de ezt bármely gyártó mondhatja. Mi ezt azzal bizonyítjuk, hogy a termékeinkre 3 év mintakopás garanciát is vállalunk, amit senki más nem mer vállalni a piacon. Ez a garancia a te vásárlóid számára is érvényes, így előnyhöz juthatsz a konkurenciáddal szemben.


- A Facebook csoportunkban számtalan tananyag és képzés elérthető, emellett kiemelt supportot nyújtunk a partnereink számára. 


- Írtunk egy könyvet is, amellyel segíteni szeretnénk azokat, akik most szeretnének belevágni a print on demand világába.

Kinek javasoljuk a POD üzlet nyitást?

A print on demand felületünket azoknak javasoljuk, akik saját brandet szeretnének építeni, de kisebb összegű befektetéssel szeretnék ezt elkezdeni, kikerülve a nagy mennyiségű gyártás költségeiből eredő kockázatot.  

A print on demand (POD) izgalmas lehetőség:

- már meglévő vállalkozásoknak, akik bővíteni szeretnék az elérhető árucikkeiket
tartalomgyártóknak, akik monetizálni szeretnék a közösségüket
- sport csapatoknak, rajongói csoportoknak
- zenekaroknak
- nagyobb tematikus Facebook csoportok tulajdonosainak
- alapítványoknak, egyesületeknek, nonprofit szervezeteknek
- induló vállalkozóknak
- magánszemélyeknek, akik ki szeretnék próbálni magukat

Milyen termékeket tudsz velünk árulni?

Elsősorban textil termékeket:

- pólókat
- pulóvereket nagy szín és fazon választékban.

Ezen kívül egyéb ajándéktárgyakat is készítünk: 

- bögréket
- vászontáskákat
- tornazsákot tudsz választani a kínálatunkból, de hamarosan mobiltokokból, vászonképekből és számos más ajándéktárgy közül is választhatsz.

Hogyan tudsz regisztrálni üzletet?

Kattints a bal felső sarokban található Regisztráció gombra és a válaszd a Designer vagyok lehetőséget. Az email címed és egy jelszó megadása után már létre is jött a saját ILP POD fiókod. A működéshez és a szerződéskötéshez szükséges adatokat a Személyes profil menüpontban tudod megadni.

Szerződéskötés menete

Minden partnerünkkel szerződést kötünk. A szerződést a Személyes profil menüpontban találod. A szerződéses adatok kitöltése után kattints a Szerződés megtekintése gombra, ezekután elkészítjük a kitöltött szerződést, amit kérünk olvass el. Elfogadásához pipál ki az Elfogadom dobozt és kattints a gombra. Ennyire egyszerű!

Magánszemélyként lehetőséged van megbízásos szerződéssel működtetni az üzletedet, vállalkozóként pedig vállalkozói szerződést kötünk veled.

Nincs vállalkozásod? Így tudod működtetni az üzleted.

Magánszemélyként is van lehetőség regisztrálni és mintákat árulni az ILP POD felületén. Ebben az esetben megbízási szerződést kötünk veled és intézzük az adózással kapcsolatot teendőket. Te már csak a leadózott összeget fogod megkapni.

Így kapod meg a pénzt a print on demand üzletedben

Az ILP POD oldalon te kérheted a kifizetést akkor, ha elérted a minimum 20.000 Ft-os kifizetési határt. Ha ezt naponta eléred, akkor naponta is kérheted a kifizetést.

Vállalkozók esetében:

ÁFA körösként: A teljes látható összegről bruttó számlát kell kiállíts nekünk.

Alanyi adómentesként: A látható összeg ÁFA-val csökkentet értékét számlázhatod nekünk.

Magánszemélyként:

Az összeg adókkal és járulékokkal, valamint az adminisztrációs költségekkel csökkentett értékét kapod meg, ami körülbelül a látható összeg 50-60 százaléka. 

Mekkora jutalékot kapsz az eladások után?

Bár jutaléknak nevezzük, azonban mi nem százalékos formában adunk neked jutalékot az eladások után. Szabad kezet adunk az árazásban, így rajtad múlik, hogy 500 forintot, vagy éppen 2500 forintot keresel egy termékkel.

Minden egyes terméknél megadjuk neked a gyártási árat, te pedig megadod az eladási árat. A különbözet lesz a te jutalékod. A gyártási árak regisztráció után, a minták beállításainál érhetőek el. A gyártási árak nem nyilvánosak. 

Funkciók

Több üzlet nyitása egy regisztrálással: Nálunk lehetőséged van egy fiókkal akár három üzletet is nyitni. Ez azért hasznos, mert így élesen el tudod különíteni a különböző témában készített termékeidet, de az adminisztrációt egy fiókból tudod kezelni.

Tömeges minta feltöltés: Tölts fel egyszerre akár 15 mintát és spórolj időt vele! A tömeges mintafeltöltővel nem muszáj egyesével feltöltened a termékeidet, így gyorsabban haladhatsz a termékek elkészítésével.

Termékválasztó: Te nem szeretnél textil termékeket eladni, csak bögréket? Erre is van lehetőséged, hiszen a feltöltött mintád beállításainál te tudod meghatározni, hogy milyen termékeken szeretnéd értékesíteni őket.

Saját webshop felület: az ILP shoptól teljesen független webshop felületet adunk neked. Tölthetsz fel saját profilképet, borítóképet és leírást az üzletedről.

Saját termékkategória létrehozása a webshopodban: A termékeidet olyan kategóriába rakod és rendezed, amilyenbe csak szeretnéd. A saját shopodban saját kategóriákat hozhatsz létre, így akár önálló kollekciókba is rendezheted a termékeidet.

Saját árazás: Az árazást rád bízzuk. Határozd meg te, hogy mennyit szeretnél keresni egy terméken. Tőlünk megkapod az adott termék gyártási árát, az eladási ár rajtad múlik. Minél nagyobb és ismertebb márkát építesz, annál magasabb áron tudod őket eladni!

Facebook pixel: Kösd össze a shopodat és a Facebook hirdetéskezelődet és máris kapod az adatokat. Így sikeresebb hirdetéseket futtathatsz és több információt kapsz a látogatóidról.

Facebook shop: A Facebook pixeled megadásával lehetőséged van arra, hogy a termékeid a feltöltés után a Facebook vagy Instagram shopodban is megjelenjen. Így a közösségioldalakon egyszerűbben tudsz hivatkozni a termékeidre és a hirdetéseidnél is hasznosak lesznek.

Statisztika: Kövesd nyomon az eladásaidat, amit az értékesítés után azonnal látni fogsz. Szűrhetsz az üzleteid szerint vagy az eladott termékek szerint, így láthatod, hogy melyik termékek azok, amik a legnépszerűbbek!

A SZERZŐRŐL:

Hudák Tibor, a print on demand modell szakértője, franchise hálózatépítő, az I Love Póló POD platform alapítója. A Vállalkozó Atlasz és az Úristen, POD-ozom! könyv szerzője. 2015-ben indította az I Love Póló vállalkozását, amelyből később egyedi pólónyomtató franchise hálózatot épített, majd elindította azt a POD platformot, amit társaival a külföldi ismert platformok versenytársának szánnak Közép-Európában.

Tudj meg még többet a Print On Demandről! 

Print On Demand shop létrehozása lépésről-lépésre

Print On Demand: Legyen saját márkád és árulj saját termékeket, gyártás nélkül

Úristen, Podozom! - Az első magyar POD könyv

A legnagyobb MAGYAR POD KÖZÖSSÉGET itt találod

Szerzői jog

Onnantól fogva, hogy egy Designer elkészít egy saját grafikát, az a saját szellemi tulajdona és szerzői jogok védik. Bárki lemásolja azt, vagy változtatás nélkül felhasználja, az jogsértést követ el. A Designer a felöltés során nyilatkozik arról, hogy a grafikai elemet ő alkotta, avagy rendelkezik a felhasználói jogokkal, megvásárolta azokat.

A weboldal üzemeltetője kijelenti:
- A Designerek által feltöltött grafikai elemek az alkotó tulajdonát képezik.
- A feltöltött grafikai elem tulajdonjoga a feltöltés után is az alkotóé marad.
- Egy designer profilban megjelenített aktív grafikát egy vásárlás teljesítésének érdekében nyomtatásra felhasználhatja.
- Egy Designer által feltöltött mintát csak és kizárólag rajta keresztül értékesíthet tovább, az üzleteiben történő személyes rendelések során nem használhatja fel, csak akkor, ha az a rendelés a Designer webshopján kerül leadásra.
- Amennyiben a Designer megszünteti a designer fiókját, abban az esetben az alkotó mintái kizárólag a már folyamatban lévő rendelések kiszolgálásáig használhatóak fel.
- A szerződés megszűnése és az utolsó kifizetés után a Designer által feltöltött minták törlésre kerülnek.

További információk a szerzői jogokkal kapcsolatban itt: https://ilovepolo.hu/szerzo-jogi-nyilatkozat

 

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0